Kamerkoris «Medera» sniegs 20 gadu jubilejas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. oktobrī Rīgas Latviešu biedrības namā koncertorganizācijas «Ave Sol» kamerkoris «Medera» uzstāsies ar 20 gadu jubilejas koncertu «Dziesmu raksti», informē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības mediju un komunikācijas projektu vadītāja Anete Pitena.

Koncerta pirmajā daļā tiks izpildīta latviešu kormūzika un īpaši kora «Medera» jubilejai radītie Ilonas Rupaines un Solvitas Ivanovas jaundarbi.

Savukārt koncerta otrajā daļā apkopotas kora dziedātāju iemīļotākās populārās mūzikas melodijas, kas kļuvušas plaši pazīstamas visā pasaulē. Koncerta programmā iekļauti Leonarda Koena un Pola Makartnija skaņdarbi, kā arī dziesmas no grupas ABBA un Elvisa Preslija repertuāra.

Koncerta mākslinieciskā vadītāja ir Gunta Vāvere, savukārt diriģents Pāvels Veļičko.

Koncerta skanējumu papildinās solisti Ilze Grēvele, Zane Ozoliņa, Ingars Puncuļs un latviešu džeza grupa «Ainavisti» tās vadītāja, komponista un idejas autora Edgara Cīruļa vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu