Kellija Klārksone: «Ikviens uzskatīja, ka esmu lesbiete, jo nebiju precējusies»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Kellija Klārksone, kura nu jau vairākus gadus ir laimīgi precējusies un audzina četrus bērnus – divus bioloģiskos, divus no vīra, Brendona Blekstoka iepriekšējās laulības, atzinusies, ka cilvēki to tiesājuši, jo viņai vēl vēlajos divdesmit gados nebija vīra un bērnu.

Kellija nāk no mazpilsētas un, tā kā tur pieņemts agri apprecēties un jau pirms divdesmit gadu vecuma kļūt par vecākiem, visi uzskatīja, ka viņa ir lesbiete, jo viņai nebija ne vīra, ne bērnu.

Zvaigzne vienmēr domājusi ar galvu un nav uzskatījusi, ka jāsteidzas, jo steidzoties nekas labs nekad nenotiek. Kā piemēru viņa min savu vīru, kurš pirmo reizi apprecējās divdesmit viena gada vecumā, bet no divdesmit līdz trīsdesmit gadiem cilvēkam ir jāizprot pašam sevi, jāpieaug, un tas nereti izjauc attiecības, jo cilvēki attīstās dažādos virzienos.

Tieši vēlās laulības, jau sasniedzot trīsdesmit gadu vecumu, pēc slavenības domām, ļāvušas viņai izveidot spēcīgu savienību, kurā laimīga ir gan viņa, gan viņas vīrs un to četri bērni.

Kellija daudzas lietas mācījusies no savas mātes, gan pozitīvās, kā piemēram, mīlestību, rūpes, gan negatīvās, ko parasti veicina agra laulība – finansiāla atkarība no vīrieša. Ne Klārksone, ne viņas vīrs nav atkarīgi viens no otra, un tas tikai palīdz laulībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu