«Izklausies redzēts» 4. raidījumā uzvar Jana Kay ar slaveno hitu «Joe le taxi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šovakar TV3 ekrānos šovā «Izklausies redzēts» skatītāji varēja ieraudzīt jaunus priekšnesumus, pārtapšanas un talantu atklāsmes. Pirmo reizi par uzvarētāju kļuva Jana Kay, kura atveidoja 44 gadus veco franču dziedātāju Vanesu Paradī. Jana izpildīja lipīgo dziesmu, ar kuru četrpadsmit gadu vecumā Vanesa ieguva pasaules slavu, – Joe le taxi! Jana līdz ar uzvaru ceturtajā raidījumā ieguva 200 eiro, kas nonāks viņas izvēlētajam labdarības mērķim – onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai «Dzīvības koks».

Pagājušās nedēļas uzvarētāja Ieva Sutugova šoreiz ieguva godpilno 2. vietu. Ieva bija pārvērtusies par pasaulslaveno un apburošo beļģu dīvu Laru Fabiānu un parādīja spēcīgu sniegumu, izpildot dziesmu «Adagio». 3. vietā ierindojās Rūta Dūduma, kura bija pārtapusi par vienu no šobrīd aktuālākajām mūziķēm – popzvaigzni Teilori Sviftu un skatuvi spridzināja ar hitu «Shake It Off». Savukārt 4. vietas ieguvēja sievišķīgā Dināra Rudāne šajā reizē mainīja dzimumu, pārtopot par vīrišķīgo rokveterānu Deividu Kaverdeilu no grupas «Whitesnake» un izpildot dziesmu «Is This Love».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu