Kovaļčuks 11.sekundē gūst vārtus, bet SKA svin drošu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Iļja Kovaļčuks svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē mača 11.sekundē guva vārtus, bet Sanktpēterburgas SKA, kuru trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, izcīnīja drošu uzvaru.

SKA ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) pārspēja Maskavas apgabala «Vitjaz».

Kovaļčuks un Jarno Koskiranta šajā spēlē guva pa diviem vārtiem, bet viens precīzs metiens SKA rindās Sergejam Plotņikovam. Tikmēr «Vitjaz» vienībai goda vārtus guva Aleksejs Makejevs.

Mača rezultātu jau 11.sekundē atklāja Kovaļčuks, bet pirmā perioda beigās minūtes laikā Koskiranta un Plotņikovs panāca 3:0. Otrās trešdaļas septītajā minūtē Makejevs vienus vārtus atguva, bet desmit minūtes vēlāk Koskiranta atjaunoja divu trīs vārtu pārsvaru. Trešā perioda ceturtajā minūtē Kovaļčuks vēlreiz pārspēja pretinieku vārtsargu, bet SKA svinēja drošu uzvaru ar rezultātu 5:1.

Tiesa, Kovaļčuka ātrie vārti gan nav paši ātrākie KHL vēsturē. Pirms sešiem gadiem vārtsargu spēles sestajā sekundē pārspēja Maskavas CSKA uzbrucēja Aleksandrs Radulovs, kurš tobrīd pārstāvēja Ufas «Salavat Julajev».

Rietumu konferences un visas līgas līdere ar 54 punktiem 22 mačos ir SKA, no kuras četrus punktus atpaliek 23 spēles aizvadījusī CSKA. Savukārt Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» ar 11 punktiem 20 spēlēs ir ne tikai Rietumu konferences, bet arī visas līgas vājākā vienība.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu