«Dr Dre» iesūdzēs tiesā filmas veidotāju, jo tajā parādīts, ka viņš pacēlis roku pret sievieti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu reperis «Dr Dre» draudējis iesūdzēt tiesā biogrāfiskas filmas veidotājus, jo kinolentē parādīts, ka viņš attiecību laikā pacēlis roku pret R&B dziedātāju Mišelu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Televīzijas filmu «Surviving Compton: Dre, Suge&Michel’le» («Izdzīvot Komptonā: «Dre», «Suge» un Mišela») bija paredzēts izlaist jau šonedēļ, taču «Dr Dre» advokāti nosūtījuši kinostudijai «Sony Pictures» vēstuli ar prasību atsaukt filmu, citādi tikšot ierosināta lieta tiesā, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Vēstulē teikts, ka «Dr Dre» dēla māte Mišela «nav meklējusi medicīnisku palīdzību vai sūdzējusies policijā» par vardarbību no repera puses, tāpēc filma esot apmelojoša.

Televīzijas filmā attēlots, kā «Dr Dre» iesitis Mišelai pa seju, rāvis aiz matiem un draudējis ar ieroci. Filmas reklāmas rullītī aktieris, kurš spēlē «Dr Dre», satvēris sievietes kaklu un draud viņai.

Pagājušogad iznāca filma «Straight Outta Compton» par repa apvienību «N.W.A». Kinolenti, kuras tapšanā reperis bija iesaistīts, nopēla par to, ka tajā netika attēlota «Dr Dre» vardarbība pret sievietēm, lai gan Mišela, žurnāliste Dī Bārnsa un repere Teirija Bī publiski aprakstījušas piedzīvoto.

Lai arī Mišela nevērsās policijā, viņa apgalvo, ka «Dr Dre» esot salauzis viņai degunu un ribas, kā arī vairākkārt uzsitis zilumu uz acs.

1991.gadā Bārnsa iesūdzēja reperi tiesā par miesas bojājumu nodarīšanu. Viņš nedz atzina, nedz arī noliedza vainu. «Dr Dre» tika piespriests 2500 ASV dolāru (2245 eiro) liels naudassods un 240 sabiedrisko darbu stundas.

«Dr Dre» nav publiski atzinies konkrētos nodarījumos, bet pagājušogad laikrakstā «The New York Times» atvainojās «sievietēm, kuras esmu sāpinājis».

«Pirms 25 gadiem es biju jauns vīrietis, kurš pārāk daudz dzēra, un manā dzīvē nebija kārtības. Taču tas nav attaisnojums nekam, ko esmu izdarījis. Esmu precējies 19 gadus un katru dienu strādāju pie tā, lai būtu labāks cilvēks savai ģimenei, meklēju palīdzību. Es daru visu, kas manos spēkos, lai vairs nebūtu tāds kā pagātnē,» rakstīja «Dr Dre».

Filmas «Surviving Compton» beigu titros parādīts «Dr Dre» paziņojums, ka viņš neesot fiziski iespaidojis Mišelu un apšaubot viņas godīgumu.

«Man nav skaidrs, kāpēc viņš publiski atzīstas vardarbībā pret sievietēm, bet pēc tam apmet kažoku uz otru pusi un apgalvo, ka nekad tā neesot darījis,» vietnei «Huffington Post» sacīja Mišela. «Tas ir neloģiski.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu