Feitas Hilas un Tima Makgrova iespējamās laulības šķiršanas noslēpums ir atklāts!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kantrī mūzikas zvaigzne Feita Hila uzzinājusi šausminošās lietas par mīļoto kantrī mūzikas zvaigzni Timu Makgrovu, izrādās, visus divdesmit laulībā dzīvotos gadus viņš slepeni ticies ar sievieti, kura bija viņa līgava pirms Feitas.

Kā ziņo portāls «RadarOnline», Tima Makgrova bijusī mīļotā Kristīne Donahjū izmanto vīrieša uzvārdu un viņš aiz Feitas muguras joprojām uztur kontaktu ar sievieti.

Aiz sievas muguras Tims audzinājis bijušās mīļotās dēlu Teiloru, kas neslēpj, ka bijis dziedātājam dēla vietā, jo tas vienmēr vēlējies bērnus.

Tims un Feita plānojuši adoptēt bērnu, bet nu sieviete nevēlas neko dzirdēt par vīru, īpaši pēc informācijas saņemšanas, ka Donahjū oficiālajos dokumentos mēdz izmantot viņas vīra uzvārdu.

Makgrovs zināja, ka bijusī mīļotā mēdz izmantot viņa vārdu, jo tas noticis jau laikā, kad viņi bija saderināti, mākslinieks slēpis šo faktu no sievas, jo zinājis, ka Feita rīkos drāmu.

Visu vēl nepatīkamāku Feitai padara fakts, ka, pirms viņa un Tims kļuva par pāri, viņa ar savu tā brīža mīļoto, Timu un viņa līgavu četratā gāja uz randiņiem un bija draugi.

Pāra draugi uzskata, ka šķiršanās nenotiks, jo zvaigznes, kā jau vienmēr, atradīs spēku un izglābs laulību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu