Noskaties: Nirējs, kurš piemānīja nāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādam nirējam Meksikā nopietni paveicies, ka viņš palicis dzīvs, kad krātiņā ielauzās lielā baltā haizivs. Neidentificēts vīrietis - nirējs esot filmējis haizivi no krātiņa, kuram it kā vajadzēja izturēt haizivs uzbrukumu, kad lielais jūras zvērs, cenšoties noķert tunzivi, tomēr kaut kā ielauzās tajā.

Šausminošajā video redzams, kā haizivs vairākas sekundes plosās pa krātiņu, līdz tiek ārā un aizpeld prom.

Dramatiskais video tika ievietots «YouTube» kanālā «Gabe and Garrett», kurā jaunā vīrieša tēvs Braiens (Brian) parasti ievieto viņu nodarbes. Portālā «Facebook» trešdien viņš raksta: «Šis atšķiras no mūsu ierastajiem video.» Pēc tam viņš paskaidro, kāpēc tas nebija haizivs uzbrukums.

«Kad haizivis atver muti, tās uz brīdi paliek aklas, tāpēc, kad haizivs mēģināja noķert tunzivi, tā netīšām ietriecās krātiņā,» apgalvo Braiens. «Haizivs nemāk peldēt atpakaļgaitā, tāpēc triecās uz priekšu krātiņā, kurā atradās nirējs.»

«Atgadījumā neviens netika ievainots, un pēc dramatiskas pusminūtes nirējs uznira sveiks un vesels. Komanda uz kuģa izdarīja lielisku darbu, lai šim notikumam būtu laimīgas beigas.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu