Aminata gluži kā ārzemju zvaigznes solokoncertam izvēlas pikantu tērpu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

13. oktobra vakarā koncertzālē «Palladium» dziedātāja Aminata prezentēja savu koncertprogrammu «Red moon», kā arī jau otro studijas albumu ar tādu pašu nosaukumu. Dažāda vecuma fani piepildīja koncertzāli un ik pēc dziesmas atbalstīja dziedātāju ar aplausiem un ziediem.

Koncertprogrammā varēja dzirdēt dziesmas gan no jaunā, gan iepriekšējā albuma, tādā veidā apmierinot visu savu atbalstītāju gaumes prasības un laiku pa laikam ar kādas iemīļotas dziesmas palīdzību atgriežot atmiņas.

Lielus aplausus izpelnījās Aminatas dziesma «Love injected», kura Eirovīzijas dziesmu konkursā pirms gada ierindojās sestajā vietā.

Ja parasti Aminata uz skatuves bija redzama garās kleitās, šoreiz viss bija mainījies, dziedātāja pēc labākajām Bejonsē un citu dīvu tradīcijām iepriecināja fanus ar pikantu tērpu, izceļot savu slaido augumu un trenētās kājas.

Foto: Kaspars Meinerts

Māksliniecei nav par ko uztraukties, viņa var atļauties vilkt jebkādu apģērbu, kā nekā vairākas reizes nedēļā Aminata atrod laiku skriešanai, kā arī apmeklē trenažieru zāli.

Melnā krāsa dominē Aminatas garderobē, šoreiz arī skatuves tērps ieturēts šajā tonī.

Foto: Kaspars Meinerts

Kā īpašie koncerta viesi uz skatuves kāpa grupa «DaGamba» un Makree, kas piedalījies albuma tapšanā kā producents.

Dodoties mājās, jaunā dziedātāja līdzi ņēma ziedus, kurus tai uzdāvināja koncerta laikā, tātad vēl vairākas dienas pēc īpašā koncerta, vērojot ziedu pušķus, viņa atcerēsies lielo, būtisko notikumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu