Minnija Draivere piedzīvojusi seksuālu uzmākšanos, bet policija tajā vainojusi viņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Minnija Draivere paziņojusi, ka septiņpadsmit gadu vecumā devusies atpūtas braucienā uz Grieķiju un tur piedzīvojusi psiholoģisku, seksuālu uzbrukumu, kurā policija vainojusi viņu.

Aktrise stāsta, ka devusies uz izklaides vietu, tur vīrietis vēlējies ar to dejot, sagrābis viņu un teicis, ka tai nu būs jādodas dejot.

Zvaigzne nav vēlējusies dejot un mēģinājusi izrauties no vīrieša rokām, tad viņš to saķēris aiz matiem, pierāvis sev klāt un sācis seksuāli aizskart.

Vēlāk policija, paziņojusi, ka aktrise pati vainīga, vīrietis vienkārši izklaidējies un, ja viņa būtu tam ļāvusies, viņi abi būtu lieliski pavadījuši laiku.

Draivere ar savu stāstu vēlējās uzrunāt topošās sievietes, sakot, ka šāda uzvedība nav norma, pat ja liela sabiedrības daļa uzskata, ka tas ir normāli, ja vīrietis apgrābsta sievieti, seksuāli aizskar un liek ko darīt pret pašas gribu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu