Lai saprastu sievas radiniekus, Kučeram nācās iemācīties krievu valodu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Milas Kunisas vīrs, aktieris Eštons Kučers atzinies, ka tam nācās iemācīties krievu valodu, lai vienmēr saprastu sievu un viņas radiniekus. Kā nekā Milas vecāki runā tikai krieviski, toties Mila krieviski mēdz lamāties.

Mila Kunisa nāk no Ukrainas, bet viņas vecāki dzīvojuši PSRS, tāpēc joprojām savā starpā sarunājas krievu valodā.

Dzirdot Milas vecākus tā klātbūtnē runājam krieviski, aktieris uzskatījis, ka viņi nav apmierināti ar to kā ar znotu un runā tam nezināmā svešvalodā, lai viņu aprunātu.

Kačers pabeidzis sešu mēnešu kursus, lai saprastu par ko runā mīļotās vecāki. Zvaigzne atzinusi, ka bija vērts iemācīties svešvalodu, jo nu viņš zina, ka sievas vecāki ir sajūsmā par viņu.

Pēc mācībām Eštons paziņojis, ka viņaprāt, krievu valoda ir agresīva un, lai vai ko cilvēki runātu, tam ir sajūta, ka viņi bļauj.

Kučers arī paziņojis, ka viņa divus gadus vecā meitiņa saprot krievu valodu, bet vēl nespēj tajā runāt, toties angļu un spāņu valoda meitai nesagādā problēmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu