Aktieris Džesijs Eizenbergs kļūs par tēvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džesijs Eizenbergs un viņa ilggadējā partnere Anna Strauta kļūs par vecākiem.

33 gadus vecā aktiera Eizenberga un labdarības organizācijas darbinieces Strautas attiecības ilgst jau vairāk nekā desmit gadus, lai arī viņi pirms četriem gadiem izšķīrās. Pēdējoreiz pāris atjaunoja attiecības šī gada janvārī.

Tagad Eizenbergs un Strauta kļūs par vecākiem, ziņo televīzijas raidījums «E! News».

Pāra attiecības aizsākās 2002.gadā, taču desmit gadus vēlāk izšķīrās. Pirms attiecību atjaunošanas Eizenbergs tikās ar aktrisi Miu Vasikovsku, kura bija viņa ekrāna partnere filmā «The Double» («Dubultnieks»).

Attiecību pārtraukuma laikā Eizenbergs un Strauta tomēr bieži tika nofotografēti kopā kafejnīcās un lidostās.

Eizenbergs nelabprāt runā par savu privāto dzīvi, taču 2011.gada intervijā žurnālam «Seventeen» sacīja, ka Strauta esot vienīgā sieviete, ar kuru viņam bijušas ilglaicīgas attiecības.

Toreiz viņš sacīja, ka ļoti cienot Strautas centienus padarīt pasauli labāku. «Man visinteresantākie šķiet cilvēki, kuri grib palīdzēt citiem. Esmu uzaudzis skolotāju ģimenē, un man ir draugi skolotāji, kuriem bieži jārisina sarežģītas situācijas,» teica aktieris. «Taču mans darbs ir tik savtīgs un vērsts uz mani pašu, ka man patīk atrasties starp cilvēkiem, kuri katru dienu palīdz citiem.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu