SM autoceļu rekonstrukcijas projektu vajadzībām atsavinās vairākus īpašumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Valdība šodien atļāva Satiksmes ministrijai (SM) autoceļu rekonstrukcijas projektu vajadzībām atsavināt vairākus īpašumus, informēja valdībā.

SM atsavinās vairākus īpašumus Ķekavas pagastā par vairāk nekā 150 tūkstošiem eiro, lai nodrošinātu valsts galvenā autoceļa projekta «E67/A7 Ķekavas apvedceļš» īstenošanu.

Tāpat SM par 7254 eiro atsavinās īpašumu «Liepiņas A», kas sastāv no zemes vienības 0,1967 hektāru (ha) platībā Skultes pagastā, kas nepieciešams valsts reģionālā autoceļa P53 Duči-Limbaži posma pārbūves projekta īstenošanai.

Ministrija Valles pagastā par 60 eiro atsavinās nekustamo īpašumu «Ezera-A», kas sastāv no zemes vienības 0,0129 ha platībā, kā arī 96 eiro vērtu īpašumu «Lejas Ozoli P», kas sastāv no zemes 0,0207 ha platībā, lai nodrošināto valsts reģionālā autoceļa P73 Vecumnieki-Nereta-Subate posma pārbūves (pastiprināšanas) projekta īstenošanu.

Tāpat valdība atļāva SM no Zemkopības ministrijas pārņemt valdījumā īpašumu «Vārpu mežs A», kas sastāv no zemes vienības 0,01 ha platībā, lai īstenotu Vircavas tilta rekonstrukcijas (pārbūves) projektu. Šis īpašums nonāks AS «Latvijas Valsts ceļi» pārziņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu