Koziols kļuvis par LHF ģenerālsekretāru un viceprezidentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

10. oktobrī notika pirmā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) jaunievēlētās valdes sēde. Dienas kārtībā bija šādi jautājumi: LHF viceprezidenta un ģenerālsekretāra ievēlēšana, lietu pārņemšana no iepriekšējās LHF valdes, kā arī Latvijas izlašu treneru apstiprināšana.

Pēc LHF prezidenta Aigara Kalvīša ieteikuma par LHF ģenerālsekretāru tika ievēlēts Viesturs Koziols. Tāpat LHF jaunā valde lēma, ka Viesturs Koziols pildīs LHF viceprezidenta pienākumus.

LHF valde no sava vidus deleģēja valdes locekli Edgaru Jansonu procesam lietu un dokumentācijas pārņemšanā no iepriekšējās valdes.

Tuvojoties starptautiskajam izlašu pārtraukumam, jaunā LHF valde apstiprināja Latvijas U20 izlašu treneru sastāvu – galvenais treneris Ēriks Miļuns, palīgi – Aigars Razgals un Anatolijs Jemeļjaņenko. Latvijas U20 hokeja izlase no 3. līdz 5. novembrim piedalīsies četru valstu turnīrā Austrijā un sacentīsies ar Baltkrievijas, Dānijas un Austrijas vienaudžiem.

Par Latvijas U17 izlases galveno treneri iecelts U18 hokeja izlases treneris Igors Smirnovs, viņam asistēs Juris Opuļskis. Latvijas U17 hokeja izlase no 3. līdz 5. novembrim piedalīsies tradicionālajā turnīrā Baltkrievijā «Cup of the President`s Sports Club». Pretinieki: Krievija U16, Slovākija U16, Baltkrievija U17.

Par Latvijas klubu hokeja izlases galveno treneri iecelts Oļegs Sorokins, viņam asistēs Rodrigo Laviņš un Igors Ļebedevs. Latvijas klubu izlase no 4. līdz 5. novembrim Tallinā piedalīsies «Baltic Challenge Cup» izcīņā. Mūsu komandas pretinieki būs Igaunijas un Lietuvas izlases hokejisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu