Vai zini vairāk par Kreipānu? Basketbolisti pierāda savas zināšanas par sportu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar «Lattelekom» kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?» piedalīsies divas basketbolistu komandas. Pirmajā redzēsim «VEF Rīga» un «Barons kvartāls» Kasparu Vecvagaru un Mārtiņu Gulbi, savukārt otrā plecu pie pleca cīnīsies BK «Ventspils» spēlētājs Kristaps Janičenoks un BK «Jēkabpils» basketbolists Rinalds Sirsniņš.

Kā ik nedēļu, atkal tiks noskaidrotas atbildes gan uz elementāriem, gan ļoti āķīgiem jautājumiem. Bieži it kā elementārs jautājums kameru priekšā un bez interneta var izrādīties ļoti sarežģīts, tādēļ skatīties spēli ir ļoti interesanti.

Basketbolistus var samulsināt pat jautājumi par basketbolu.

Arī šonedēļ TVNET Sports skatītājiem ir iespēja pārbaudīt savas zināšanas par sportu: http://woobox.com/b6cws3

Iepazīstiet šīs nedēļas komandas

Kaspars Vecvagars ar sportu sācis nodarboties jau septiņu gadu vecumā, un viņa taktika šajā spēlē būs «atbildēt pareizi». Savukārt Mārtiņš Gulbis, lai arī labprāt uz dienu apmainītos lomām ar Kristapu Janičenoku, šajā spēlē visvairāk izaicinājumu metīs tieši Kristapam. Mārtiņš atzīst, ka labprāt gremdējas pagātnē un, ja rastos tāda iespēja, klātienē noskatītos Sidnejas olimpisko spēļu 100 m skrējiena finālu. Abi komandas biedri pat uz vientuļas salas labprāt skatītos tikai basketbola pārraides, un pretiniekiem viņi novēl … jūs neticēsiet, bet pacietību!

Otrā komandā spēlēs divi basketbolisti, kuri brīvajā laikā labprāt nodarbojas arī ar makšķerēšanu! Kad ikdienā nav jāzvejo bumbas no pretinieku rokām, basketbola kluba «Ventspils» spēlētājs Kristaps Janičenoks labprāt seko līdzi arī tenisam, savukārt Rinalds Sirsniņš, kurš pārstāv basketbola klubu «Jēkabpils», atzīst, ka cīņas karstumā mēdz ļauties neprātam un uz laukuma var sākt pat kauties. Rinalds iedvesmojas no leģendārā šķēpmetēja Jāņa Lūša un Māra Štromberga, bet Kristaps savukārt labprāt ceļotu pagātnē, lai klātienē noskatītos bumbas meistara Maikla Džordana spēles.

Savu āķīgo jautājumu par basketbolu Vecvagaram un Gulbim metīs arī Edgars Šneps

Vai basketbolisti spēj atbildēt uz jautājumiem par futbolu?

Uzzini atbildes uz šiem un vēl daudziem citiem āķīgiem jautājumiem šovakar plkst. 22.00, skatoties 360TV sporta erudīcijas spēli «Vai zini vairāk par Kreipānu?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu