Divi no Gavaru bērniem atgriežas Latvijā. Una Gavare Latviju pametusi uz visiem laikiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Divi no septiņiem Gavaru bērniem, kuri kopā ar māti devās uz Tenerifi pie miljonāra Aināra Gulbja, jau atgriezušies Latvijā, raksta žurnāls «Privātā Dzīve».

Jau rakstījām, ka pirms mēneša Una Gavare kopā ar bērniem Renāru (2), Mārtiņu (4), Miķeli (6), Samuelu (9), Esteri (11), Jasmīni (13) un Eniu (15) negaidīti pameta mājas un devās uz Tenerifi pie jaunības dienu mīlestības Aināra Gulbja.

Meitas Enia un Estere ir atgriezušās Latvijā. Estere ir atsākusi mācības skolā, kurā mācījās iepriekš, bet Enia mācās tālmācībā, jo vajadzīgs laiks, lai tiktu līdzi mācībās. Unas vīrs uzņēmējs Māris Gavars žurnālam «Privātā Dzīve» teicis, ka Una šobrīd strikti nolēmusi Latvijā neatgriezties.

Māris Gavars vēlas, lai visi bērni atgrieztos mājās, bērni arī to vēlas, bet ar Tenerifē palikušajiem bērniem tēvs nevar sazināties, jo viņiem nav savu telefonu.

Māris Gavars saka: «Lai viņa (Una Gavare) pielāgojas bērniem, nevis aizved viņus prom un pēc tam domā, ko darīt tālāk. Bērni grib mājās.»

Foto: LETA

Māris Gavars vērsies pie juristiem, kuri palīdz kārtot ģimenes nesaskaņas likuma kārtībā.

Jau rakstījām, ka Māris Gavars vērsies policijā un tiesā ar iesniegumu par bērnu nolaupīšanu. Māris žurnālam teicis, ka bērniem nav atļauts viņam teikt savu atrašanās vietu, savukārt Gulbis teicis, ka visus ar bērniem saistītos jautājumus Mārim tagad būšot jākārto ar viņu. Bērni Mārim teikuši, ka gribot mājās.

Foto: LETA

Izrādās, ka Gulbis un Gavare (toreiz Kārkliņa) bija pāris jau pirms 25 gadiem. Tad Una bija modele, abi tikušies Latvijā un citās pasaules valstīs, Gulbis Parīzē pat īrējis dzīvokli abiem, bet uzņēmējs izveidoja citas attiecības, Una centusies atgūt Gulbja uzmanību, bet nesekmīgi.

Una Gavare intervijā «Angeless.lv» teikusi: «Ja cita ceļa nav, visas neveselīgās saites, mezgli ir jāatraisa un jāpārcērt. Citādi no tā tikt laukā nav iespējams. Rīkoties nekad nav par vēlu.»

Tagad Una Gavare ar septiņiem bērniem devusies pie Ainara Gulbja un dzīvo viņa īpašumos Tenerifē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu