Populārā aktrise Regīna Razuma var zaudēt savas mājas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Nagliņš

Jaunā Rīgas teātra aktrise Regīna Razuma par spīti uz piecdesmit gadiem noslēgtajam īres līgumam var palikt uz ielas. Jaunais dzīvokļa īpašnieks vēlas viņu izlikt no mājokļa.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», aktrise konkrētajā dzīvoklī dzīvo jau no 2004.gada un, ievācoties mājvietā, noslēgusi īres līgumu uz veseliem piecdesmit gadiem.

Aktrise ir nesaprašanā, ka jaunais dzīvokļa īpašnieks to vēlas izlikt uz ielas, jo viņa taču par īri ir samaksājusi krietnu laiku uz priekšu, turklāt viņu aizsargā īres līgums.

Nu aktrisei atliek vienīgi cerēt, ka likums viņu aizsargā un mājvietu viņa nezaudēs. Izrādās, Valsts policijā sākts kriminālprocess, par, iespējams, viltotu dzīvokļa īres līgumu, kuru reiz parakstījusi aktrise.

Jaunais īpašnieks bijis šokēts, uzzinot, ka iegādātajā dzīvoklī mitinās slavena aktrise, turklāt viņai ir apšaubāms īres līgums, kurā ir gan dīvaini skaitļi, gan pieminēta Komerctiesību asociācijas šķīrējtiesa, kura vēl tajā laikā, kad tika sastādīts līgums, nav bijusi izveidota.

Aktrise cer, ka pret viņu netiks izmantotas tādas metodes, kā nereti notiek dzīvokļa jautājumos, un viņa savā mazajā dzīvoklī varēs pavadīt vecumdienas.

Tāpat zvaigznei izsaka nožēlu, ka jaunais saimnieks pirms dzīvokļa pirkšanas nav iepazinies ar visu situāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu