Okeāna airētāji Kārlis un Gints: Tas ir tikai viens no piedzīvojumiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ekskluzīvā intervijā ar TVNET ceļotāji Kārlis Bardelis un Gints Barkovskis no «Bored of Borders», kuri pēc nepilniem pieciem airu laivā pavadītiem mēnešiem pieveica Atlantijas okeānu un finišēja Brazīlijas krastos, atklāja, ka šis nav pēdējais, bet gan tikai viens no piedzīvojumiem.

Latvijā vīri atgriezās sestdienas pievakarē un ar stundas kavēšanos (jo Kārlis, kurš palicis bez mobilā telefona, sajauca arī adreses) pirmdienas vakarā ieradās TVNET studijā, lai dalītos piedzīvojumos - aizraujošajos, skaistajos, emocionālajos un arīdzan grūtajos. Saruna mums bija tik interesanta, ka pilnībā zaudēju laika izjūtu. Tādēļ tās turpinājumu, kurā Gints ar Kārli pastāsta par līdzi paņemtajām mantām, kā salauza ribas, cik ļoti pārdzīvoja, ka nepaspēja uz Rio olimpiskajām spēlēm, un pats galvenais - kurp un kad dosies nākamajā piedzīvojumā, skatieties 12. un 13. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu