Tiešraide: Dalailamas mācības «Budisma viedums mūsdienu pasaulē»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume otrdien, 11. oktobrī no plkst. 9.20 aicina tiešraidē noskatīties otro Viņa Svētības Dalailamas sniegto mācību dienu Latvijas un kaimiņvalstu iedzīvotājiem par senindiešu filozofa Dharmakirti sacerējumu «Pramanavarttika».

Dalailama pats personīgi izvēlējies mācību tēmu, uzsverot «Pramanavarttika» aktualitāti mūsdienās. Šī slavenā teksta otrajā nodaļā rodama atbilde uz cilnes jautājumu, kas nodarbina katru garīgo praktizētāju: vai augstākais garīgo meklējumu mērķis – apgaismība – ir sasniedzams.

Viņa Svētības Dalailamas mācības ir domātas visiem – gan budistiem, gan cilvēkiem, kuri interesējas par budisma filozofiju, kas apvieno dziļu gudrību un bezgalīgu līdzjūtību.

Tiešraides programma:

09.30 ‒ 11.30 Pirmā sesija

11.30 ‒ 13.00 Filma «Vēstījums pasaulei»

13.00 ‒ 15.00 Otrā sesija.

Par godu Viņa Svētības Dalailamas vizītei Latvijā otrdien, 11. oktobrī no plkst. 17.00 skatītājiem būs iespēja LMT Straume tiešraidē noskatīties Borisa Grebenščikova labdarības koncertu kopā ar simfonisko orķestri.

Dalailamas mācības un labdarības koncerts tiešraidē skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā

Mācību un video materiāli pēc to norises visiem interesentiem būs pieejami LMT Straume arhīvā. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā par Dalailamas mācībām, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu