Keitas Midltones un prinča Viljama mājvietā atrastas noklausīšanās ierīces

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Portāls «RadarOnline» raksta, ka princis Čārlzs sadarbībā ar Anglijas slepeno dienestu sava dēla prinča Viljama mājvietā izvietojis noklausīšanās ierīces, lai kontrolētu dēlu, uzzinātu lietas, kuras tas slēpj, un spētu ietekmēt dēla kļūšanu par karali.

Portāls raksta, ka princis Čārlzs vēlas kļūt par nākamo karali, tāpēc izmanto ikvienu pieejamo līdzekli, lai pārliecinātu savu māti, karalieni Elizabeti II, ka viņš ir labāka kandidatūra nekā viņa paša dēls.

Atrodot noklausīšanās ierīces Bekingemas pilī, sākumā aizdomas par to izvietošanu krita uz citu valstu slepenajiem dienestiem, bet drīz vien par galvenajiem aizdomās turētajiem kļuva princis Čārlzs un viņa sieva Kamilla, jo tikai personas ar augstas drošības pieeju valsts kodiem spētu iekļūt Bekingemas pilī pāra prombūtnes laikā.

Drīz vien Keita un Viljams uzzināja, ka noklausīšanās ierīces izvietotas pēc prinča tēva un viņa sievas lūguma.

Runā, ka šī nav pirmā reize, kad princis Čārlzs izmanto šādas metodes, lai iegūtu neglaimojošu informāciju par kādu personu, tad par to informē presi un sagrauj visu labo tēlu.

Laulības laikā ar princesi Diānu Čārlzs izmantoja šo pašu metodi, cenšoties to nomelnot.

Atrodot nomelnojošu informāciju par prinča Viljama ģimeni, Čārlzs cer pārliecināt māti atmest savu ideju par karali pasludināt tieši Viljamu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu