Notiks festivāla «Bildes» blūza koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inese Grizāne

11. oktobrī plkst.19 mūzikas namā «Daile» notiks festivāla «Bildes» blūza koncerts, informē «Bilžu biroja» pārstāve Tija Auziņa. Festivāla blūza koncertu tradīcija tiek kopta jau no deviņdesmitajiem gadiem, un patlaban ir viena no nedaudzajām iespējām Latvijas blūzmeņiem spēlēt plašākai sabiedrībai.

Šogad blūza koncerta programmu veido tādi blūzmeņi kā Jānis Vanadziņš, Ainars Pūpols, grupa «The Blues Gang». Ģitāristi Vjačeslavs Mitrohins un Aivars Hermanis kopā ar domubiedriem izpildīs Mitrohina dziesmas ar Leonīda Vītola vārdiem no programmas «Latviešu blūzi».

Savukārt «Blues cake», rokenrola grupas «Keksi» mūziķu blūza projekts festivālā kopā ar «The Swamp Shakers» ģitāristu Mārci Liepiņu spēlēs kompozīciju «Who is the next?» un Četa Atkinsa «Sleepwalk».

Koncertu vadīs Jānis Bukums.

Festivālā 22. oktobrī Rīgas Kongresu namā notiks jauno grupu un «Bilžu» veterānu kopprojektu koncerts, 23. oktobrī - «Koncerts bērniem», savukārt 23. oktobrī notiks festivāla veterānu koncerts.

Turklāt līdz 24. oktobrim tirdzniecības centrā «Spice» apskatāma festivāla izstāde «Bilžu puķu dārzs», kuru veido mūziķu, mākslinieku un radošu personību gleznotie, zīmētie un citās tehnikās atveidotie ziedi.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu