Tiešraide: Dalailamas mācības «Budisma viedums mūsdienu pasaulē»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume pirmdien, 10. oktobrī no plkst. 9.30 aicina tiešraidē skatīties Viņa Svētības Dalailamas sniegtās mācības Latvijas un kaimiņvalstu iedzīvotājiem par senindiešu filozofa Dharmakirti sacerējumu «Pramanavarttika».

Dalailama pats personīgi izvēlējies mācību tēmu, uzsverot «Pramanavarttika» aktualitāti mūsdienās. Šī slavenā teksta otrajā nodaļā rodama atbilde uz cilnes jautājumu, kas nodarbina katru garīgo praktizētāju: vai augstākais garīgo meklējumu mērķis – apgaismība – ir sasniedzams.

Viņa Svētības Dalailamas mācības ir domātas visiem – gan budistiem, gan cilvēkiem, kuri interesējas par budisma filozofiju, kas apvieno dziļu gudrību un bezgalīgu līdzjūtību.

Tiešraides programma:

09.30 ‒ 11.30 Pirmā sesija

11.30 ‒ 13.00 Pusdienu pārtraukums

13.00 ‒ 15.00 Otrā sesija.

Tiešraide no Viņa Svētības Dalailamas mācībām turpināsies rīt, 11. oktobrī no plkst. 9.30 ar divām garīgā līdera uzstāšanās sesijām.

Abu Dalailamas mācību dienu tiešraides skatāmas arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā

Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu