Parisa Džeksone plāno iegādāties reiz tēvam piederējušo «Neverland» rančo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa ir sasniegusi astoņpadsmit gadu vecumu un saņēmusi pirmo daļu no tēva atstātā mantojuma, kas mērojams vairāk nekā simts miljonos. Jaunā sieviete vēlas iegādāties tēva tik ļoti mīlēto «Neverland» rančo.

Tieši šo rančo Parisa uzskata par savām bērnības dienu mājām un, uzzinot, ka rančo izlikts pārdošanā, izrādījusi interesi to iegādāties, lai tas uz visiem laikiem paliktu Džeksonu ģimenes īpašumā.

he was posing so hard.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Parisa apskatīt rančo devās kopā ar savu mīļoto vīrieti Maiklu Snūdiju un, staigājot pa reiz sev piederošo zemi, sajuta māju sajūtu; tā kā arī viņas mīļotajam patīk rančo, apdomā iespēju iegādāties rančo.

my new friends, Rickie, Survivor, and Kyle :)

A video posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Pastaigas laikā popmūzikas ikonas meita uzņēma vairākas fotogrāfijas, kuras publiskoja portālā «Instagram» un paziņoja, ka jūtas lieliski atkal būt mājās, kaut tikai uz neilgu mirkli.

Rančo tiek pārdots par simts miljoniem dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu