Kreigs Deivids iekaro UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savulaik populārais Apvienotās Karalistes r&b saldais «cukuriņš» Kreigs Deivids (Craig David) iekarojis britu salu albumu topu, ziņo «billboard.com».

Atgādinām, ka pirms 16 gadiem viņš veiksmīgi debitēja ar plati «Born To Do It», un sākums tolaik padsmitniekam Kreigam Deividam bija pat visai cerīgs, melnīgsnējais jauneklis savā mūzikā apvienoja garage, two step un r&b elementus. Pēc tam gan karjera sāka slīdēt lejup. Šogad Deivids laidis klajā sesto studijas plati «Following My Intuition» un muzikāli mazliet atgriežas pie savas veiksmes formulas.

Šāds solis attaisnojies.

Deividam izdevās aizšķērsot ceļu 35 gadus vecajam Džastinam Vernonam (Justin Vernon), kura projekta «Bon Iver» albums «22, a Million» (skat. recenziju) palicis 2. vietā.

Britu kantri duets «The Shires» ar «My Universe» (Decca/Universal) numur 3, bet ziemeļīru dziesmu rakstnieks Vans Morisons ar «Keep Me Singing» (Exile/Caroline/Universal) numur 4.

«Radiohead» albums «A Moon Shaped Pool» (XL Recordings) numur 5, pateicoties nule izdotajam «deluxe» izdevumam, bet britu pankmūzikas duets «Slaves» ar «Take Control» numur 6.

Alternatīvā roka kolektīvs no Bostonas - «Pixies», kas ietekmējis tādas grupas kā «Nirvana», «Weezer», «Radiohead», šonedēļ laidis klajā jaunu studijas albumu «Head Carrier». Tas topā debitējis 7. vietā.

Singlu topā tikmēr 1. vietā otro nedēļu pēc kārtas britu televīzijas talantu konkursa «X Factor» devītās sezonas uzvarētājs Džeimss Arturs (James Arthur) ar dziesmu «Say You Won't Let Go».

Savukārt kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» ar jauno «Starboy» numur 2. «The Weeknd» jaunā albuma titulskaņdarbs tapis sadarbībā ar franču duetu «Daft Punk».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu