Rīgā aizvadīta īpaši noslēpumaina ballīte vilcienā, kura bija ieturēta Tarantino stilā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

7.oktobra vakarā norisinājās īpaša ballīte, kura tika rīkota vilcienā. Ballīte bija ieturēta Tarantino stilā. Vagonā varēja saskatīt režisora slavenāko filmu tēlus, klausīties mūziku, vērot filmu fragmentus un baudīt filmās redzētos dzērienus.

Ballīti ar nepacietību gaidīja uzaicinātie viesi, jo neko vairāk kā faktu, ka tiks vizināti vilcienā Tarantino filmu noskaņās, nezināja.

Ierodoties uz īpašā vilciena reisu daudzi bija patīkami pārsteigti, vilciens bija pārvērsts par īstu ballīšu vietu, bija iespēja gan klausīties dzīvo mūziku, gan dejot dīdžeju spēlētās mūzikas pavadībā, gan vērot skaistākos, īpašākos momentus no Kventina Tarantino filmām.

Laiku pa laikam viesi klātienē manīja arī kādu no filmu tēliem, piemēram, filmas «Lubene» tēlu Mia.

Viesi tika cienāti ar populārā viskija «Jameson» kokteiļiem, kā nekā tieši viskija zīmols rīkoja svētkus Tarantino stilā. Protams, nevar nepieminēt, ka pats Tarantino ir liels viskija cienītājs.

Beigu beigās ballītes pieturvieta ar jauno nosaukumu «Lubene» bija vilciena galapunkts; uz perona viesi piedalījās īpašā loterijā, baudīja kokteiļus dejoja spēlētās mūzikas pavadībā, bet atpakaļceļš kalpoja kā neoficiālā pasākuma daļa.

Ballīti apmeklēja modes blogere Agnija Grigule, TV3 seja Agnese Drunka, bijušais deputāts Valdis Birkavs un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu