Dziedātājas Kellijas Klārksones vīrs veicis vazektomiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Kellija Klārksone likusi savam vīram Brendonam Bleksostokam veikt vazektomiju, jo vairāk nevēlas palikt stāvoklī un dzemdēt bērnus. Māksliniece uzskata, ka četru bērnu ģimene ir gana liela.

Pāris audzina divus gadus veco Riveru un piecus mēnešus veco Remi, tāpat arī divus bērnus no Brendona iepriekšējām attiecībām, tāpēc, esot stāvoklī ar Remi, zvaigzne lūgusi vīru veikt vazektomiju, jo vairs nekad nevēlas palikt stāvoklī.

Nu zvaigzne uzskata: ja viņa paliks stāvoklī, tas būs Dieva radīts brīnums, un, ja viņai vēlreiz nāksies pārciest grūtniecību, viņa uzmeklēs Dievu un nopietni parunās ar to.

Kellija abas grūtniecības pārcietusi smagi, tāpēc bērna gaidīšanas procesu nekādā veidā nespēj nosaukt par maģisku, viss, ko viņa piedzīvojusi, bijusi slikta pašsajūta.

Abu grūtniecību laikā zvaigzne vairakkārt hospitalizēta, un otro grūtniecību viņa pārcietusi vēl smagāk.

Klārksone priecājas, ka vīrs ieklausījās viņā, veica vazektomiju un nu viņi var laimīgi dzīvot kopā, rūpēties par bērniem un viens par otru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu