Grupa, kas ieskaņojusi «Stranger Things» skaņu celiņu, izdod albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tie, kas ir redzējuši «Netflix» seriālu «Stranger Things», noteikti ievērojuši tā lielisko atmosfērisko skaņu celiņu, kurš drīzumā tiks izdots vinila formātā.

Par to atbildīgi divi mūziķi no eksperimentālā sintpopa apvienības S U R V I V E - Kails Diksons (Kyle Dixon) un Maikls Steins (Michael Stein). Šonedēļ kopā ar grupu viņi laiduši klajā jaunu albumu «RR7349».

S U R V I V E ir grupa no Ostinas, Teksasā, kas darbojas kopš 2009. gada.

«Brāļi Daferi (seriāla veidotāji, - red.) ar mums sazinājās pagājušā gada jūlijā, jo seriāla vajadzībām izmantoja vienu no mūsu vecajām dziesmām «Dirge»,» par darbu ar seriālu stāsta S U R V I V E mūziķi. «Kad tika iedota zaļā gaisma, viņi vēlreiz ar mums sazinājās un jautāja, vai esam ieinteresēti sadarboties. Mēs Daferiem nosūtījām kaudzi motīvu, un pēc laika viss izdevās kā iecerēts.»

Jaunais albums nav tik atmosfērisks, tas vairāk balstās uz kustīgiem 80. gadu bungmašīnu bītiem.

Par seriālu

Brāļu Daferu seriāla «Stranger Things», kurā filmējusies arī Vinona Raidere (Winona Ryder), darbība norisinās astoņdesmito gadu vidū. Tas sākas ar kadriem, kad četri puišeļi, labākie draugi, mājas pagrabā spēlē Latvijā tik ļoti nepopulāro «Dungeons & Dragons». Pēc kārtējās spēles zēni dodas pa mājām, tomēr viens no viņiem līdz tām tā arī nenonāk. Viņa draugus, ģimeni un apkārtējos šī nelaime, protams, ierauj dažādu neparastu notikumu virpulī, kura epicentrā parādās arī šā seriāla galvenā varone, maza meitene ar telekinēzes spējām - Ela jeb Vienpadsmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu