Džastinam Terū nav iebildumu, ja to dēvē par misteru Dženiferu Anistonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā aktieris atklājis, ka viņam nerūp, ka to dēvē par misteru Dženiferu Anistonu, viņš lepojas ar sievas panākumiem un šādas iesaukas dēļ jūtas tikai vēl lepnāks. Terū priecājas par sievas talantu un strādā, lai iegūtu kaut daļu no viņas panākumiem.

Zvaigzne paziņojis, ka iesauka to neuztrauc, tā vienkārši ir viena no lietām, kuras to raksturo; ja viņam būtu jāapvainojas par misteru Dženiferu Anistonu, tad viņam būtu jāapvainojas arī par citiem vārdiem, kuri to raksturo kā personību.

Terū smejoties saka, ka ir aktrises vīrs, lepojas stāvēt viņai līdzās fotogrāfijās un tas viņu padara par misteru Dženiferu Anistonu, tāpat kā Anistoni par Džastina Terū kundzi.

Terū apbrīno savu sievu, visu to, kam viņa karjeras laikā izgājusi cauri un nav emocionāli salūzusi, aktierim patīk, kā sieva sevi pasniedz publikai, jo reti kura persona atļaujas būt tik ļoti patiesa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu