Nešs: «Warriors» ir potenciāls kļūt par labāko NBA uzbrūkošo komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Stīvs Nešs uzskata, ka spēcīgajai Goldensteitas «Warriors» komandai ir potenciāls kļūt par visu laiku labāko uzbrūkošo vienību līgas vēsturē.

«Šai komandai ir potenciāls kļūt par labāko komandu NBA vēsturē, raugoties no uzbrukuma puses,» izdevumā «The Score» citēts Nešs. «Bet tas gan ir tikai potenciāls. Ja viņi to nepratīs izmantot, tad esmu pārliecināts - par tādu nekļūs.»

Vairāki ietekmīgi Ziemeļamerikas basketbola apskatnieki norādījuši, ka «Warriors» varētu kļūt par visu laiku spēcīgāko komandu līgas vēsturē.

Starpsezonā Stīva Kera vadītajai komandai pievienojās viens no labākajiem līgas uzbrucējiem Kevins Durants. Tāpat sastāvā palikuši Stefans Karijs, Dreimonds Grīns, Klejs Tompsons un Andrē Igudala.

Iepriekšējā regulārajā sezonā «Warriors» uzstādīja jaunu rekordu izcīnīto uzvaru skaita ziņā. 82 mačos Ouklendā bāzētā vienība guva 73 panākumus, bet finālsērijā septiņos mačos piekāpās Klīvlendas «Cavaliers».

Līdz šim aizvadītajās divās pārbaudes spēlēs gatavošanās ciklā jaunajai sezonai «Warriors» guvusi vienu uzvaru, piedzīvojusi zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu