Dziedātāja Aminata, par spīti panākumiem, apkārtējo mīlestībai, baidās no vientulības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Latviešu dziedātāja Aminata Savadago jaunā intervijā izdevumam «Ieva» stāsta, ka ir ģimenes cilvēks, kuram vienmēr blakus ir kāds, kas iedvesmo. Tāpat māksliniece atzīst, ka nekad negribētu palikt viena.

Aminata salīdzinoši nesen uzsākusi patstāvīgu dzīvi un sākusi dzīvot atsevišķi no ģimenes. Lai arī varētu šķist, ka šāds solis dzīvē cilvēku no vecākiem attālina, tomēr viņa ar ģimeni, iespējams, palikusi tikai tuvāka.

«Šobrīd dzīvoju atsevišķi un mācos rūpēties par sevi, bet gribu, lai ātrāk pienāk diena, kad varu rūpēties gan par sevi, gan viņiem,» saka dziedātāja. Aminata stāsta, ka ģimenes sajūta, esot kopā ar savējiem, ir neaprakstāma.

Vēl pirms dažiem gadiem dziedātāja bija kopā ar puisi vārdā Ņikita, taču šobrīd savas attiecības viņa nekomentē, vien saka, ka vienmēr jūtas iemīlējusies un viņai vienmēr ir blakus kāds, kas iedvesmo.

Gluži tāpat kā visi, arī Aminata baidās, vai viņai viss sanāks un izdosies piepildīt sapņus. Dziedātāja uzsver, ka viņai bail arī no vientulības un viņa nekad negribētu palikt viena.

Aminata nule kā pabeigusi Ekonomikas fakultāti, bet jau šajā semestrī pēdējā brīdī iestājusies angļu filologos. Tāpat drīzumā gaidāms arī koncertprogrammas «Red Moon» koncerts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu