Evana Reičela Vuda aizstāv vardarbību pret sievietēm jaunajā seriālā «Westworld»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Westworld» aktrise Evana Reičela Vuda aizstāvējusi zinātniskās fantastikas un drāmas seriāla ainas, kurās attēlota vardarbība pret sievietēm.

Aktrise pauda līdzīgu viedokli kā viens no seriāla izpildproducentiem Dž.Dž. Abramss, kurš arī jau aizstāvējis ainas ar seksuālo vardarbību.

«Tas ir pilnībā skarbi. Man nepavisam nepatīk netaisnīga vardarbība pret sievietēm, taču es skatītāju vietā sagaidītu stāsta kontekstu,» teica Vuda, kas seriālā atveido Doloresu. «Seriāla turpinājumā skatītāji varēs saprast, ka tas ir domāts kā komentārs par mūsdienu cilvēces uzskatiem, kāpēc šādas lietas mūs izklaidē un kāpēc tā ir kā epidēmija.»

Vuda piebilda, ka sieviešu lomas seriālā būs revolucionāras, un aicināja cilvēkus dot tam iespēju un nedaudz pagaidīt, jo tas viņus varētu pārsteigt.

«Westworld» līdzautors ir kinorežisora Kristofera Nolana brālis Džonatans Nolans, savukārt pats seriāls kļuvis par vienu no gaidītākajiem Amerikas seriālu rudens sezonā. Tajā galveno lomu atveidotāji ir Entonijs Hopkinss, Eds Hariss, Vuda, Tendija Ņūtone un Džeimss Mārsdens. Seriāls ir 1973.gada filmas ar tādu pašu nosaukumu pārstrādāta versija.

ASV 2.oktobrī pārraidītās pirmās sērijas pirmās ainas tiek kritizētas par tajās redzamo vīrieti, kurš cenšas izvarot dzīvam cilvēkam līdzīgu sieviešu robotu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu