Aktieris Bens Stilers paziņojis, ka tam diagnosticēts prostatas vēzis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

4. oktobrī aktieris Bens Stilers paziņojis, ka pirms diviem gadiem tam diagnosticēts prostatas vēzis. Piecdesmit gadus vecais aktieris stāsta, ka viņam šo gadu laikā izdevies uzvarēt vēzi un izārstējoties viņš sapratis, ka par šo problēmu ir jārunā.

Zvaigzne stāsta, ka diagnoze pār viņu nogāzusies kā no zilām debesīm un viņš bijis šokā, sākumā viņš nav zinājis, kas tagad notiks, un iedomājies visu to sliktāko, vēlāk viņš saņēmies un sācis cīņu.

Stīlers pēc diagnozes uzzināšanas pārdomājis visu dzīvi un kādu laiku atteicies no lomām, jo nav spējis tikt vaļā no domas, ka drīzumā dzīve aprausies.

Aktieris izlēmis runāt par pārciesto, jo tieši tests, kas nosaka - ir vīrietim vai nav prostatas vēzis, izglābis viņa dzīvību, zvaigzne ikvienam vīrietim iesaka nodot asinsanalīzes un pārbaudīt savu veselību.

Prostatas vēzis ir viens no visvairāk nāvi nesošajiem vēža veidiem, bet tajā pašā laikā tas lieliski pakļaujas ārstēšanai, ja tiek laikus diagnosticēts un ārstēts.

Aktieris ir precējies ar aktrisi Kristīnu Teilori, un kopā tie audzina dēlu un meitu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu