Razgals iemet «hat-trick», palīdzot «Rīgas» hokejistiem beidzot gūt pirmo uzvaru šosezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Ar trim precīziem metieniem Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izcēlās uzbrucējs Frenks Razgals, palīdzot Latvijas komandai «Rīga» šosezon beidzot tikt pie panākuma.

Sezonas 11.spēlē «Rīga» ar rezultātu 6:2 (2:0, 1:0, 3:2) savā laukumā pārspēja Maskavas «Kriļja sovetov» komandu.

Pirmās divas ripas Razgals iemeta jau pirmajā trešdaļā - vispirms viņš uzreiz pēc iemetiena saņēma ripu no Kirila Galohas, bet vēlāk bija pirmais pie atlēkušās ripas. «Hat-trick» uzbrucējs noformēja jau 22.minūtē, kad panāca 3:0, bet atlikušajā laikā mājinieku rindās divas reizes precīzs bija arī Jevgeņijs Turevičs, kā arī vienus vārtus iemeta Roberts Kaļķis.

Pirmajās desmit sezonas spēlēs komanda bija guvusi tikai vienu punktu, un tagad ar četriem punktiem 11 mačos tā pakāpusies uz 14.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, apsteidzot Mitišču «Atlanti» vienību.

Trešdien abas komandas savā starpā tiksies vēlreiz, bet pēc tam Latvijas vienība savā laukumā aizvadīs vēl četras cīņas pēc kārtas.

«Kriļja sovetov» ar 11 punktiem desmit cīņās ir Rietumu konferences 11.pozīcijā.

«Rīgas» galvenais treneris šosezon ir Aleksandrs Ņiživijs, kurš iepriekš strādāja par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera palīgu. Tagad viņš samainījies vietām ar «Rīgas» iepriekšējo vadītāju Ronaldu Ozoliņu, kurš kļuvis par Normunda Sējēja asistentu «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu