Gundars Celitāns nolēmis likt punktu volejbolista karjerai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pēdējās desmitgades Latvijas labākais klasiskā volejbola spēlētājs Gundars Celitāns, kuru pēdējā laikā nomocījušas vairākas smagas traumas, nolēmis likt punktu savai karjerai, aģentūrai LETA atklāja volejbolists. Viņam ir plāni, ko iesākt ārpus volejbola laukuma, taču tos pagaidām nevēlējās atklāt.

«Pagaidām atpūšos. Atkal parādījās sāpes plecā. Biju pie ārsta, kurš teica, ja vēlos turpināt nopietni sportot, tad nepieciešama ķirurģiskā iejaukšanās, ko es nevēlējos. Šobrīd esmu volejbolam pavisam pateicis «čau»,» stāstīja Celitāns.

Diagonāles pozīcijas spēlētājam Celitānam 2014.gada pavasarī tika veikta pleca operācija, tomēr situācija neuzlabojās un nākamajā sezonā viņš tā arī laukumā nedevās.

Kaut ilgstoši Celitāns nebija gatavs prognozēt, vai varēs turpināt savu karjeru, viņš pērnā gada jūlijā pievienojās Dienvidkorejas komandai Seulas «Woori Card Hansae», taču divus mēnešus vēlāk pēc abpusējas vienošanās līgums tika lauzts. Celitāns iepriekšējā sezonā bija arī Latvijas komandas Jēkabpils «Lūši» pieteikumā Baltijas līgā, taču arī šajā turnīrā nestartēja.

Vēl 2012./2013.gada sezonā Celitāns pārstāvēja Itālijas komandu Modēnas «Casa», kļūstot par visas prestižās A1 līgas rezultatīvāko spēlētāju. Nākamajā sezonā viņš spēlēja Turcijas komandā Stambulas BBSK, ko bija plānojis pārstāvēt arī 2014./2015.gada sezonā.

Tāpat Celitāns savas karjeras laikā ārvalstīs spēlējis arī Francijas vienībā «Cannes», Krievijas klubā Belgorodas «Lokomotiv» un vēl divās Turcijas komandās Ankaras «Ziraat Bankasi» un «Halkbank».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu