Aktieris Ainārs Ančevskis izšķīries no sievas un slīkst depresijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Trīsdesmit deviņus gadus vecais aktieris Ainārs Ančevskis smagi pārdzīvo šķiršanos no sievas, trīsdesmit piecus gadus vecās Martas Grases, iedzīvojies depresijā un visiem spēkiem cenšas uzlabot savu veselības stāvokli.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», aktiera laulība šķirta jau ceturtā jūlijā, bet vēl tagad teātra zvaigzne nav attapies no procesa un smagi pārdzīvo ģimenes iziršanu.

Aktieris ārstējas no depresijas un cenšas pielāgoties šā mirkļa dzīves posmam, lai veiksmīgi veidotu karjeru un spētu audzināt dēlu.

Saņemot izdevuma jautājumu par šķiršanās iemesliem, aktieris tos neiztirzā, piebilstot, ka pašam ir daudz neskaidru lietu, kāpēc tā noticis.

Pēc šķiršanās pāris nav saglabājuši draudzīgas attiecības, vien komunicē kopīgā dēla sakarā, Martai sākusies jauna dzīve ar jaunu nodarbošanos, draugiem, bet Aināram ar dēlu cita dzīve.

Par savu lielāko atbalstu Ainārs nosauc dēlu Raiti, kurš vienpadsmit gadu vecumā pieņēmis lēmumu turpmāk dzīvot kopā ar tēvu, bet pie mammas doties ciemos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu