Jau sabrucis! Tā izskatās jaunais Barona ielas bruģis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Edgars Vylcāns

Lāčplēša un Krišjāņa Barona krustojumā redzams iebrucis bruģis, ko tikai nesen ievietoja. Vairāki TVNET lasītāji pauda sašutumu par redzēto skatu un nekvalitatīvajiem remontdarbiem. Savukārt Rīgas domē solīja, ka šonedēļ bruģi salabos.

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretāre Ilze Dimante TVNET skaidroja, ka šāda situācija saistīta ar pazemes telekomunikāciju šahtas deformāciju.

Tā kā pazemes šahta bijusi bojāta, turklāt brīvdienās Rīgā bijis lietus, radušies izskalojumi un jaunais bruģis iebrucis.

Foto: Facebook/Edgars Vylcāns
Tādas situācijas nebija iespējams iepriekš paredzēt,

Dimante teica, norādot, ka Barona ielā joprojām notiek remontdarbi un tāpēc to ietvaros bojājums tiks novērts un iebrukušais bruģis atlikts atpakaļ paredzētajās vietās.

Vispirms telekomunikāciju uzņēmuma pārstāvji salabos pazemes šahtu, bet pēc tam Barona ielas ietvju remontētāji no «Ceļu pārvaldes» pārliks iebrukušo bruģi.

Bruģa pārlikšanas izmaksas segs no «Ceļu pārvaldes» līdzekļiem.

Dimante arī uzsvēra, ka ietvei jābūt salabotai šīs nedēļas laikā, jo

Barona ielas ietvēm jābūt saremontētām līdz 10.oktobrim, nākamajai pirmdienai.

TVNET jau ziņoja, ka Barona ielas ietvju remontētājai «Ceļu pārvalde», ko rīdzinieki kritizē par nekvalitatīvo darbu un kavējumiem, Rīgas dome maksās gandrīz miljonu eiro.

Satiksmes departamenta pārstāve iepriekš apgalvoja, ka darbi netiks pieņemti, līdz nebūs novērstas visas nepilnības vai neatbilstības, taču līdz septembra vidum pēc vairākkārtējiem aizrādījumiem bija sastādīti tikai astoņi akti par kopējo līgumsodu summu 5600 eiro. Lai gan sākotnēji darbus bija plānots pabeigt līdz 1.septembrim, tagad tie ir pamatīgi iekavēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu