Liams Galahers: Esmu gatavs «Oasis» apvienošanai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency © Mercury Press

Britu mūziķis Liams Galahers dokumentālās filmas «Supersonic» pirmizrādē atzinis, ka nevajadzēja pieļaut rokgrupas «Oasis» izjukšanu un viņš esot gatavs no jauna apvienoties ar brāli Noelu Galaheru, taču atsakās būt apvienošanās iniciators.

«Esmu gatavs, ja tas notiks rīt. Esmu gatavs, manas somas ir sapakotas. Ja tas notiks pēc gada, es joprojām būšu gatavs. Ja tas notiks pēc desmit gadiem, arī tad es būšu gatavs,» sacīja 44 gadus vecais Galahers.

«Taču es neiešu pie viņa ar noliektu galvu un bez bandžo rokās, vai saprotat? Kā izkāmējis, žēlīgs suns pie viņa mājas durvīm, kas saka: «Lūdzu, ser, man vajag nolāpīto grupu.» Ja tas notiks, tad tas notiks,» uzsver mūziķis. «Ja tas nenotiks, tad mēs dzīvosim tālāk.»

Dokumentālās filmas «Supersonic» pirmizrādē Liams Galahers pajokoja par brāli, kurš uz pasākumu nebija ieradies.

«Viņa šodien šeit nebūs,» teica Galahers. «Viņš droši vien ir kādā no savām milzīgajām mājām, varbūt ēd tofu ar pīlinga masku uz sejas. Īsts tautas draugs, vai ne?»

Filmā «Supersonic» attēlota grupas «Oasis» izveidošana un ceļš uz popularitāti. To uzņēmuši veiksmīgo dokumentālo filmu «Amy» un «Senna» veidotāji.

Kinolentē iekļautas intervijas ar ģimenes locekļiem un vēl neredzēti arhīva materiāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu