Dženija Meja koncertā pārsteidz ar drosmīgu kleitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmais dziedātājas Dženijas Mejas (Jenny May) akustiskās tūres «Sajūtu mistērija» koncerts norisinājās Liepājas Latviešu biedrības namā. Dziedātāja pārsteidz publiku ne vien ar jaunām kompozīcijām, bet arī ar dažādo tērpu izvēli. Viens no tērpiem neatstāja vienaldzīgu nevienu.

Caurspīdīgais vakara tērps atsedza dziedātājas slaidās kājas, un ļoti pikantā dekoltē zona neļāva atraut skatienus nevienam.

Tāpat arī citi vakartērpi izvēlēti ar glanci un individuālu pieeju. Tērpi izvēlēti gan no vietējiem dizaineriem, gan arī no ārvalstīm.

Dženija Meja koncertā pārsteidz ar drosmīgu kleitu
Dženija Meja koncertā pārsteidz ar drosmīgu kleitu Foto: Publicitātes foto

«Tērpi ir tikai aksesuārs, kuriem nozīme ir konkrētajā mirklī. Tie ļauj man labāk iejusties konkrētajā repertuārā. Tērpiem nozīme pazūd pēc uzstāšanās, jo bieži vien citam repertuāram tie neder un netiek vairāk izmantoti. Savukārt konkrētajā mirklī tie paspilgtina manas emocijas. Pats galvenais, protams, ir tas, kas nāk no manis pašas, mans vēstījums. Man prieks, ka pirmajā koncertā cilvēki bija saviļņoti, dziedāja līdzi un cēlās kājās. Man prieks, ka viss izdevās lieliski. Koncerti rudenī rada man svētku sajūtu, svētkus nesu arī citiem,» tā Dženija par pirmo akustiskās koncertsērijas «Sajūtu mistērija» uzstāšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu