Grupa «Deftones» izdod savu alus šķirni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rokgrupa «Deftones» nākusi klajā ar savu alus šķirni.

Grupa sadarbojās ar alus darītavu «Belching Beaver» Sandjēgo, lai radītu gaišā alus šķirni «Phantom Bride», kura sastāvdaļas - «Mosaic», «Amarillo», «Simcoe» un «Citra» apiņi - personīgi izvēlējās grupas solists Čīno Moreno.

«Es esmu tiešām satraukts, kad cilvēki varēs nogaršot mūsu gaišo «Phanotm Bride» alu. Esot lielam alus lietpratējam, man bija gods strādāt ar «Belching Beaver» pie garšām un radīt alu, kas noteikti kļūs par vienu no maniem mīļākajiem,» ziņu portālam WENN stāstīja dziedātājs.

Alus, kas nosaukts par godu grupas dziesmai «Phantom Bride», ceturtdien tika izsūtīts alus izplatītājiem Vašingtonas, Oregonas, Nevadas, Havaju un Kalifornijas štatos un nonāks pie mazumtirgotājiem un patērētājiem no 3.oktobra.

Šī grupa ir tikai viena no vairākām, kas izveidojusi savu alu. Citas grupas ir «Iron Maiden», «Motorhead», «Megadeth» un «Status Quo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu