Džonijs Deps iesūdzēts tiesā par uzbrukumu filmēšanas komandas loceklim (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp) ir iesūdzēts tiesā par vardarbīgu izturēšanos pret filmēšanas komandas locekli Gregu Brūksu (Gregg Brooks).

Kā vēsta ārvalstu prese, incidents noticis 2017. gada aprīlī, filmējot ainu kinolentei «City of Lies». Brūkss apgalvo, ka brīdī, kad viņš pateicis Depam, ka aina neizdodas pietiekami labi un ir atlicis laiks tikai vēl vienam mēģinājumam, Deps uz to reaģējis vardarbīgi un divas reizes viņam iesitis pa ribām, bļaujot, ka vīrietis ir niecība.

Ziņojumā teikts ka Deps pēc incidenta piedāvājis Brūksam 100 000 ASV dolāru, lai viņš iesistu aktierim pa seju un izliktos, ka nekas nav noticis.

Brūkss 6. jūlijā iesniedza tiesā prasību pret Depu, apsūdzot aktieri par «emocionāla un fiziska stresa izraisīšanu». Saskaņā ar vīrieša teikto Depa rīcība bija apzināta un ļaunprātīga, lai prasības cēlējs izjustu pazemojumu. Vēl nav zināma summa, kuru vīrietis pieprasījis no Depa.

Kā apgalvo Brūkss, pēc notikušā viņš tika atlaists no filmēšanas komandas, kad atteicās parakstīt dokumentu, kurā apliecinātu, ka par notikušo necels tiesā prasību pret Depu. Tāpat prasībā Brūkss paudis nosodījumu filmas veidotājiem, kuriem «būtu bijis jāzina, ka Deps lieto alkoholu un narkotikas, tādējādi ir drauds citu labklājībai».

«Mans klients vēlas pārliecināties, ka Deps tiek saukts pie atbildības par savu uzvedību, lai nākotnē citi nenonāktu šādā situācijā,» paziņoja vīrieša advokāte.

Filma «City of Lies» iznāks šā gada 7. septembrī, 55 gadus vecais aktieris tajā tēlos Losandželosas policijas detektīvu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu