Džastins Terū izteicis viedokli par Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanos šobrīd runā visi. Viedokli par slavenību šķiršanos izteicis arī aktrises Dženiferas Anistones vīrs, aktieris Džastins Terū.

Saņemot izdevuma «Business Insider» jautājumu par zvaigžņu pāra šķiršanos, Terū izteicies, ka visgrūtāk šobrīd ir pāra sešiem bērniem.

Pats Džastins ir audzis nepilnā ģimenē, piedzīvojis vecāku šķiršanos, tāpēc apzinās, ko jūt pāra bērni, tā bērniem ir drausmīgākā ziņa, kādu saņemt bērnībā.

Aktieris nosodījis preses centienus šķiršanās drāmā iesaistīt viņa sievu, jo neuzskata, ka šī ir situācija, kad būtu jārakājas citu «netīrajā veļā» vai pagātnē.

Izrādās, Dženifera ne reizi nav izteikusi viedokli par šķiršanos, bet viss, kas parādījies presē, ir preses izdomājumi.

Terū iesaka ikvienam likt mierā pāri, ļaut mierīgi izšķirties, nerakstīt negatīvus komentārus, jo to visu skatās, lasa un pārdzīvo bērni.

Aktieris piebilst, ka viņa un Dženiferas laulībā viss ir vislabākajā kārtībā un cita pāra šķiršanās neietekmēs viņu attiecības un nākotni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu