Aktrise Bleika Laivlija kļuvusi par māmiņu otrajam bērnam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā raksta izdevums «Us weekly», aktieru pāris Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss otro reizi kļuvuši par vecākiem. Bērna dzimums un vārds pagaidām netiek publiskoti.

Divdesmit deviņus gadus vecā aktrise par otrā bērna māti kļuva kādā no Ņujorkas slimnīcām, un jau nākamajā dienā to apmeklēja gan viņas māsa Robina, gan dziedātāja Teilore Svifta, ar kuru viņai ir ļoti draudzīgas attiecības.

Aprīlī kļuva zināms, ka pāris gaida otro bērnu, bet viņi nedomā apstāties pie skaitļa divi, Bleika vēlas vismaz piecus bērnus, un, tā kā grūtniecības lieliski iemācījusies apvienot ar filmēšanas grafikiem, bērni nekādā veidā netraucēs viņas karjerai.

Zvaigzne jau no mazotnes zinājusi, ka vēlas lielu ģimeni, bet nekad nav bijusi pilnīgi droša par karjeras izvēli.

Pāris apprecējās 2012.gada jūlijā, un savu lēmumu iestūrēt laulības ostā tieši ar Raienu Reinoldu zvaigzne pamato ar vārdiem, ka jutusi, ka viņš vienmēr būs tās labākais draugs un viņa varēs paļauties uz to.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu