Izklausies redzēts: jau atkal šovā triumfē Dināra Rudāne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

2.oktobra vakarā TV ekrānos varēja vērot pašmāju populārā šova «Izklausies redzēts» otro sēriju. Arī šovakar TV skatītājus izklaidēja astoņas pašmāju sabiedrībā zināmas personas, kuras atdarināja dažādus Latvijā un pasaulē slavenus māksliniekus. Jau otro nedēļu pēc kārtas šovā triumfēja enerģiskā dziedātāja Dināra Rudāne.

«Izklausies redzēts» otrajā raidījumā tenors un aktieris Emīls Kivlenieks atdarināja puertorikāņu popdziedātāju Rikiju Mārtinu, dziedātāja Rūta Dūduma iejutās Dženiferas Rašas tēlā, bet dziedātājs Mārtiņš Ruskis - latviešu dziedātājas Laimas Vaikules tēlā.

Dziedātāja Jana Kay atdarināja franču dziedātāju Patrīciju Kāsu, dziedātāja Dināra Rudāne izpildīja dziesmu autora Kiesza singlu «Hideaway», mūziķis Normunds Pauniņš iejutās «Boney-M – Bob Farell» tēlā, dziedātāja Ieva Sutugova atdarināja pašmāju dziedātāju Ainaru Virgu, bet Dzintars Čīča - Bruno Mars.

Dalībnieku uzdevums «Izklausies redzēts» šovā ir pēc iespējas precīzi atdarināt cita skatuves mākslinieka tēlu, kā arī visiem dalībniekiem dziesmas jāizpilda nevis paša balsī, bet gan precīzi atveidojot izvēlētā mākslinieka balsi. Pēc žūrijas un dalībnieku kopvērtējuma noskaidrojās, ka «Izklausies redzēts» otrajā raidījumā jau atkal uzvarēja dziedātāja Dināra Rudāne.

Atgādinām, ka Dināra triumfēja arī šova pirmajā raidījumā, atveidojot slaveno franču aktrisi Maivenu Lebesko (Maiwenn Le Besco) no filmas «Piektais elements».

Žūrijas locekļiem, kuru sastāvā ir Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, «Es mīlu tevi, Latvija!» komandas kapteine Jana Duļevska un dziedātājs Ralfs Eilands, šoreiz pievienojās «Izklausies redzēts» otrās sezonas dalībniece Elza Rozentāle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu