Bukmeikeri prognozē, kurš uzvarēs «Izklausies redzēts» otrajā raidījumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Septembra pēdējā svētdienā norisinājās «TV3» raidījuma «Izklausies redzēts» trešās sezonas pirmā raidījuma pirmizrāde. Ar krietnu pārsvaru laurus plūca dziedātāja, cīņas sporta piekritēja un motociklu entuziaste Dināra Rudāne. Arī «Triobet» bukmeikeri par savu favorīti ir izvēlējušies šarmanto Dināru, kas plašākai publikai kļuva pazīstama kā mūzikas grupas «re:public» dalībniece, un viņas varbūtējai uzvarai arī šova otrajā raidījumā piešķīruši 50% iespējamību.

Bukmeikeri paredz, ka arī nākamajā «Izklausies redzēts» raidījumā būs nemainīgs uzvarētājs, par pirmās vietas ieguvēju kļūs Dināra Rudāne, kas attēlos kanādiešu dziedātāju ar pseidonīmu Kiesza. Sezonas atklāšanas raidījumā māksliniece veiksmīgi iejutās Maivenas Lebesko tēlā, dziedot skaņdarbu no filmas «Piektais elements». Bukmeikeri Dināras Rudānes izredzes izpelnīties pirmo vietu novērtējuši ar koeficientu 2 jeb 50% iespējamību. Arīdzan Dzintars Čīča ir saņēmis diezgan augstu bukmeikeru vērtējumu, iejūtoties Bruno Mars tēlā. Dzintara Čīčas iespējamā uzvara novērtēta ar koeficientu 4 jeb 25% varbūtību.

Līdzīgas izredzes uz pirmo vietu, pēc bukmeikeru domām, ir skatuves dīvām Ievai Sutugovai, Rūtai Dūdumai un Janai Kay. Nākamajā raidījumā Rūta Dūduma un Ieva Sutugova, kuru iespējamo sniegumu bukmeikeri novērtējuši ar koeficientu 5 jeb 20% iespēju uzvarēt otrajā raidījumā, iejutīsies Dženiferas Rašas un latviešu rokgrupas «Līvi» dalībnieka Ainara Virgas ādā. Janas Kay izredzes kāpt uz «goda pjedestāla», iejūtoties franču dziedātājas Patrīcijas Kāsas lomā, novērtētas ar koeficientu 5,25 jeb 19% iespējamību. Savukārt grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš, kas otrajā «Izklausies redzēts» raidījumā iejutīsies afroamerikāņa tēlā, atveidojot kādu no slavenās grupas «Boney M» dalībniekiem, novērtēts vien ar 14% izredzērm jeb koeficientu 7.00.

Vismazākās cerības gūt uzvaru «Izklausies redzēts» otrajā raidījumā, pēc bukmeikeru domām, ir dziedātājam un radio balss īpašniekam Mārtiņam Ruskim, kas atveidos pretējā dzimuma pārstāvi, šarmanto un spilgto dziedātāju Laimu Vaikuli. Kā arī jaunajam aktierim Emīlam Kivleniekam, kas atveidos puertorikāņu dziedātāju Rikiju Mārtinu. Šo kungu izredzēm uzvarēt piešķirtas pavisam niecīgas iespējas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu