«Palladium» šovakar emocionālā soulmūzikas dīva Emēlija Sandei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovakar, 10. jūlijā, «Palladium» koncertzālē uzstāsies Emēlija Sandei (Emeli Sandé) - viena no visspilgtākajām mūsdienu britu soulmūzikas un R&B zvaigznēm, kuras balss un saviļņojošais priekšnesums padara katru koncerts par īpašu notikumu.

Līdz šim iznākuši divi Emēlijas studijas albumi, no kuriem pazīstamākie hiti ir «Next To Me», «Breaking The Law», «Daddy», «Clown», «Suitcase», «My Kind Of Love», «Mountains», «Read All About It», «Beneath Your Beautiful», «Hurts», «Breathing Underwater» u.c.

Būtiski, ka atšķirībā no daudzām citām mūsdienu zvaigznēm Sandei ir visu savu dziesmu autore vai līdzautore. Pat vairāk, viņa sacerējusi kompozīcijas arī citiem izpildītājiem, piemēram, Šerilai Kolai, Leonai Luisai, Sūzanai Boilai; sadarbojusies ar Noughty Boy, Tinie Tempah, Professor Green u.c.; iedziedājusi vokālu Deivida Getas kompozīcijā «What I Did For Love» utt.

Sandei balss tiek salīdzināta ar Ninas Simones, Aretas Frenklinas, Vitnijas Hjūstones, Enijas Lenoksas, Bejonsē, Treisijas Čepmenas u.c. muzikālo dīvu talantu.

Kopumā viņa četras reizes ieguvusi visprestižāko Lielbritānijas mūzikas balvu Brit Awards (2013. un 2017. gadā), BET Awards (2013), EBBA (2013), britu komponistu un dziesmu sacerētāju Ivor Novello Awards divās kategorijās u.c.

Par sasniegumiem mūzikā Emēlija Sandei apbalvota arī ar Britu impērijas ordeni.

Kā ziņots, pirms Emēlijas Sandei uz skatuves kāps viena no neparastākajām pašmāju māksliniecēm - Katrīna Gupalo.

Palladium durvis apmeklētājiem tiks vērtas plkst. 19.00, un 19.45 sāksies mākslinieku uzstāšanās.

Biļetes uz koncertu vēl pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu