Rīgā durvis vēris Eiropā lielākais vīriešu friziersalonu tīkls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Ar 26. septembri Rīgā darbu sācis unikāla koncepta vīriešu friziersalons «MRoom». To 2008.gadā dibinājuši divi izcili profesionāļi – bārddziņi, kuru darbs ar čempiona titulu novērtēts lielākajos pasaules friziermeistaru un stilistu konkursos.

Jau atklāšanas vakarā viesiem, šoreiz vīriešu kārtas pārstāvjiem, bija iespēja relaksēties un atpūsties, kamēr profesionāli apmācīti bārddziņi un friziermeistari sniedz savus pakalpojumus.

Daudzi viesi izmantoja iespēju gan sakārtot savu bārdu, gan iegūt sev piemērotu matu griezumu, kā nekā bezmaksas matu griezums bija dāvanā ikvienam salona atklāšanas vakara apmeklētājam, dāvanu varēja izmantot uzreiz vai ierasties salonā jebkurā citā mirklī.

Vakara vadītāja lomā iejutās šarmantais aktieris Rihards Lepers, kurš aicināja viesus gan baudīt šampanieti, mūziku, sarunas, gan sadūšoties vizuālajām pārvērtībām!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu