Pirmā deja: Zilumi kāzu dienā, deja treniņtērpā un mazulis mēģinājumos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«STV Pirmā!» šovs «Pirmā deja» arī šonedēļ nebeidz pārsteigt ar atraktīvām kāzu dejām. Šīs dienas sērijā Aivis un Ilona «Backstreet Boys» pavadījumā sacentās ar Mareku un Diānu, kuru pasniedzējs, nu jau šovu veterāns Roberts Stripkāns, kāzu deju bija iecerējis Džastina Timberleika ritmos.

Ilona un Aivis iepazinušies kādu draugu kāzās. Tolaik Aivis ticis kronēts kā misters Rēzekne, un Ilona bija pārliecināta, ka skaistulis ar viņu uz randiņu neies. Taču liktenis bija iecerējis citādi – abi ir kopā jau astoņus gadus un audzina divus dēliņus. Ilona ir bērniņa kopšanas atvaļinājumā, bet Aivis strādā loģistikas jomā. Abi kopā dejo tikai ākstoties, taču pirms šova bija apņēmības pilni pēc ilgās kopdzīves iemācīties ideālu kāzu deju un iegūt galveno balvu.

Viņiem pretī stājās Mareks un Diāna, kuri iepazinušies pamatskolas laikos, draudzējās jau 11 gadus un kopā audzina divas meitas. Pirmo reizi abi satikās uz stacijas perona un saprata, ka ir radīti viens otram. Mareks pēc vairāk nekā desmit gadu draudzības jutis, ka Diāna vēlas precēties, – nometies uz ceļa un viņu bildinājis. Abi ar dejošanu nekad nav aizrāvušies, tādēļ cīņa sākotnēji šķita līdzvērtīga un arī žūrija atzina, ka priekšnesumi ir ļoti līdzīgas kvalitātes.

Ilonai un Aivim pasniedzēja Ieva Biteniece bija iecerējusi netipisku deju «Backstreet Boys» pavadībā. Visu vēl izaicinošāku padarīja abu mazuļu dalība mēģinājumos, kas neļāva koncentrēties ne tētim, ne mammai. Mēģinājumi bija smagi un grūti, neiztika arī bez krīzēm un muskuļu sāpēm, kas pēc pāris mēģinājumu dienām neļāva abiem izkāpt no gultas. Tas atstāja diezgan lielu iespaidu ne vien uz abu pirmo deju, bet arī kāzām… Ilonas kāzu kleitā tērpto plecu rotāja milzīgs zilums, kas iegūts deju mēģinājumos. Taču viņu pūles nenesa uzvaru, jo balvu žūrija nolēma atdot otram pārim.

Diāna un Mareks ilgās draudzības laikā nav bijuši nevienā kopīgā ceļojumā, tādēļ šovā iegūtā galvenā balva palīdzēs viņiem to realizēt pirmo reizi. Taču uzvara nenāca viegli - abu spēki mēģinājumos bija izsīkuši. Mareks pirmskāzu drudzī strādāja no agra rīta līdz vēlam vakaram, tādēļ viņam nedarbojās nedz ķermenis, nedz smadzenes. Taču kāzās pāris nodejoja gandrīz nevainojami un žūrija ļāvās sirdsbalsij, balvu nododot šai jaunajai ģimenei.

Vēl četri drosmīgi pāri ir piekrituši piedalīties šajā eksperimentā – sekojiet līdzi viņu panākumiem jau nākamceturtdien plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu