Martas labdarības ballē uzstāsies populārais Krievijas komponists Dmitrijs Lanskojs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Viens no Martas labdarības balles īpašajiem viesiem būs populārais Krievijas komponists un producents Dmitrijs Lanskojs, informēja balles idejas autore un projekta koordinatore Svetlana Leva.

Publika pirmo reizi Dmitriju Lanskoju iepazina kā joprojām populārās grupas «Premjerministr» solistu. Simpātiskajā gara auguma gaišmatī uzreiz iemīlējās neskaitāmas puišu grupas fanes. Taču Dmitrija ambīcijas bija lielākas. Aizvadītajos divdesmit gados viņam ir izdevies gūt lieliskus panākumus kā solo dziedātājam, dziesmu autoram, aktierim, producentam un režisoram.

Lanskojs sacer melodijas, kuras atceras miljoniem skatītāju daudzās valstīs. Viņš ir populāru Krievijā tapušu seriālu «Voroņini», «Fizkultūras skolotājs», «Reālie džeki», «Astoņdesmitie», «Privātā apsardze» mūzikas autors un skaņu producents.

«Radošās daiļrades pamatā jābūt godīgumam un patiesumam. Es dziedu dziesmas, kuras vēlos dziedāt, un patlaban gatavoju studijas albumu,» intervijā Krievijas medijiem atzīst Lanskojs.

Viens no dziedātāja un komponista jaunākajiem projektiem ir grupa «Lanskoy & Co», ar kuru kopā patlaban top pirmais studijas albums. Plānots, ka līdz klausītājiem pilns albums nonāks nākamā gada pirmajā pusē.

«Esmu gandarīta, ka labdarības idejas aizrauj arī māksliniekus ārpus Latvijas robežām un viņi ar prieku piedalās mūsu organizētajā pasākumā,» atzīst Leva.

Martas labdarības ballē, kas notiks 30.septembrī un tiek rīkota sadarbībā ar Sergeja Jēgera labdarības fondu, tiks vākti ziedojumi vēnu meklētāja, divu tonometru un vairāku pulsometru iegādei Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkohematoloģijas nodaļas vajadzībām. Pērn notikušajā labdarības pasākumā vienā vakarā izdevās savākt 15 000 eiro, tādēļ organizatori cer, ka arī šogad izdosies savākt līdzekļus visam iecerētajam medicīniskajam aprīkojumam, kas uzlabos mazo slimnieku aprūpi.

Pasākumā ar īpašu koncertprogrammu uzstāsies starptautiski atzītais Latvijas čellists Ruslans Viļenskis. Viņam pievienosies balles īpašie goda viesi baritons Armands Siliņš un kontrtenors Sergejs Jēgers.

Tāpat klātesošos priecēs arī talantīgā džeza dziedātāja Diāna Pīrāgs, vokāliste Kristīna Zaharova, soliste Evija Martinsone, vijolniece Inta Broka, grupa «Riga Bisquits» un citi, savukārt par to, lai vakars būtu maģijas pilns, rūpēsies burvju mākslinieks Dmitrijs Bubins.

Vakara vadītāju lomās iejutīsies Radio SWH+ balles un balles koncertprogrammas rīkotāja Natālija Oļesika, Radio Geiša Ieva Adamss un nepārspējamais Valdis Melderis!

Balle norisināsies viesnīcā «Grand Palace Hotel», Pils ielā 12, šāgada 30. septembrī plkst.19.30. Rezervācijas uz balles svinīgajām vakariņām un pašu maskuballi var pieteikt, zvanot +371 6704 4000 vai rakstot uz info@grandpalaceriga.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu