Aminata publisko fotogrāfijas no šova «Голос» gatavošanās procesa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Šogad jau atkal Latvijas iedzīvotāji ar prieku var vērot populāro Krievijas televīzijas šovu «Голос» un just līdzi kādam no mūsu pašu māksliniekiem. Stafeti no dziedātāja Intara Busuļa ir pārņēmusi dziedātāja Aminata, kura pārsteigs klausītājus, atrodoties dziedātājas Poļinas Gagarinas komandā.

Aminatas dienas Krievijā, gatavojoties šovam, paiet gana raibi, pēc portālā «Instagram» publiskotajām fotogrāfijām var secināt, ka māksliniece ieguvusi draugus, pavada laiku mēģinājumos un sniedz pat intervijas televīzijā.

Pats galvenais, ka, publiskojot fotogrāfijas, Aminata foto parakstos dod ziņu saviem faniem, parādot, ka viss ir vislabākajā kārtībā, ka viņai ir lielisks garastāvoklis un gatavošanās process iziešanai uz skatuves norit lieliski.

Tāpat māksliniece pateicas skatītājiem par atbalstu un siltajiem vārdiem, kurus saņēmusi pēc pirmās atlases, kas translēta televīzijā!

«Aklajā» atlasē dziedātāja Aminata izpildīja Poļinas Gagarinas dziedāto dziesmu «Я тебя не прощу никогда», ar kuru spēja izrādīt savas vokālās dotības, un beigu beigās no četriem žūrijas locekļiem pret viņu pagriezās divi, kuri vēlējās mākslinieci ņemt savā paspārnē.

Foto: Facebook

Aminata deva priekšroku dziedātājai Poļinai Gagarinai, ne dziedātājam Dimam Bilanam, un turpmāk šova laikā darbosies sievietes paspārnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu