Grupa «Jānis Bukums» noslēgusi līgumu ar Vācijas izdevniecību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Jānis Bukums» noslēgusi līgumu ar Vācijas mūzikas izdevniecību «7US Media Group/7HARD» par grupas albuma «Firerain» izdošanu visā pasaulē, informē grupas bundzinieks un menedžeris Filips Batarags. «Firerain» būs grupas izdotā otrā albuma «Ugunslietus» angļu versija, kas klajā nāks novembrī. Klausītāji grupas albuma angļu versiju varēs iegādāties gan digitālā formātā, gan CD.

«Albuma «Ugunslietus» angliskās versijas nodošana pasaules klausītāju rokās ir nākamais loģiskais solis mūsu grupas attīstībā. Šis albums ir mūsu mūzikas kvalitatīvs, konceptuāli tīrs un stilistiski vienots turpinājums. Albumā ir desmit jaunas dziesmas, kuru mūzikas un vārdu autori esam mēs paši - atdzejot dziesmu tekstus angliski, saglabājot sākotnējo vēstījumu, palīdzēja Diāna Lasinska, kas tostarp redzama arī vienā no lomām jaunā albuma dziesmas «Chasing Cars» klipā,» klāstīja grupas vokālists Jānis Bukums.

Grupas «Jānis Bukums» vokālists un dibinātājs ir viens no smagā roka pionieriem Latvijā Jānis Bukums. Viņš aktīvi un pamanāmi darbojas rokmūzikā kopš 1989.gada, kad sāka solista gaitas grupā «Monro», pēc tam dziedot arī tādās grupās kā «Miss America» un «Dr.Blue&Dinamo». Populārākās Bukuma dziedātās dziesmas ir «To piedodu es tev» un «Lūgšana», kas jau ir kļuvušas par Latvijas roka klasiku.

2015. gadā izlaists grupas pirmais albums «Dzīvs un savādāks», savukārt šogad klajā tika laists grupas otrs albums «Ugunslietus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu