Šūmere ir pirmā sieviete «Forbes» pelnošāko komiķu topā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Eimija Šūmere (Amy Schumer) ir pirmā sieviete, kura iekļuvusi biznesa žurnāla «Forbes» vislabāk apmaksāto komiķu topa pirmajā desmitniekā. 12 mēnešu periodā no 2015. gada jūnija Šūmeres ienākumi sasniedza 17 miljonus ASV dolāru (15,3 miljonus eiro), ierindojot viņu saraksta ceturtajā vietā.

Šūmere ir pirmā sieviešu dzimuma komiķe, kura kā galvenā izpildītāja uzstājusies plašajā «Madison Square Garden» arēnā Ņujorkā.

Pēc skeču šova «Inside Amy Schumer» noslēgšanās Šūmere filmējās komēdijā «Trainwreck» («Draiskule»), kuras globālie kases ieņēmumi sasniedz 140 miljonus dolāru (125 miljonus eiro).

Šūmere apskatītajā periodā arī noslēdza līgumu par grāmatas sarakstīšanu, par kuru viņa saņēma astoņu miljonu dolāru (7,2 miljonu eiro) lielu honorāru.

Drīzumā Šūmere būs redzama savā pirmajā dramatiskajā lomā kinolentē «Thank You For Your Service» par kara veterāniem, kuri cieš no posttraumatiskā stresa sindroma.

Šī gada «Forbes» pelnošāko komiķu saraksta pirmo vietu ieņem amerikāņu aktieris Kevins Hārts ar 87,5 miljoniem dolāru (78,5 miljoniem eiro), kura galvenais ieņēmumu avots ir biežās uzstāšanās.

Otrajā vietā ir Džerijs Seinfelds ar 43,5 miljoniem dolāru (39 miljoniem eiro), bet trešajā vietā palika Terijs Feitors ar 21 miljonu dolāru (18,9 miljoniem eiro).

Šūmere ir pirmā sieviete, kura iekļuvusi «Forbes» pelnošāko komiķu pirmajā desmitniekā. Iepriekšējos gados tas nav izdevies tādām pazīstamām un augstu novērtētām komiķēm kā Tīna Feja, Elena Dedženeresa, Džoana Riversa, Vūpija Goldberga, Melisa Makārtija un Eimija Polere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu